Nova godina u hotelu Zlatan!

Dođite na doček Nove godine u hotel Zlatan!

Što očekivati od nas? Finu hranu,veselo osoblje te dobru zabavu!

Za sve informacije nazovite 098/1310799

O nama

HOTEL ZLATAN

HOTEL *** “Zlatan” posluje od davne 1966 godine, koji je svojim radom započeo najprije kao gostionica, da bi se godinama razvijao i proširio svoju ponudu na pansion sa 12 soba, fitnesom, saunom i solarijem.

Danas Hotel Zlatan*** u svojoj ponudi ima 16 smještajnih jedinica, od čega 6 dvokrevetnih, 6 trokrevetnih i 4 četverokrevetne sobe.

Svaka soba opremljena je vlastitom kupaonom, TV-om, telefonom i klima uređajem.

U sklopu hotela nalazi se prostrani restoran sa svojih 250 sjedećih mjesta u dvije sale, u kojima gosti mogu svakodnevno uživati u ponudi tradicionalnih jela po narudžbi ili jelima iz svakodnevne ponude – gablecima. U našem restoranu postoji i mogućnost organizacije svadbenih svečanosti, krstitki, proslave rođendana ili poslovnih domjenaka i prezentacija.

Zanimljivost

Legenda o Močilama

Uz Močile u kojima se nalazimo vezana je legenda o tom kraju.

Početkom prošlog stoljeća kad su plemići, gradska gospoda putovali u Varaždin na plac, nekadašnjoj šumi, današnjem našem prekrasnom dijelu Koprivnice dočekivali bi ih razbojnici.
Tu bi ih mučili i otimali im novac i blago.
Tako je taj kraj dobio ime „Močile“.
Plemići gradska gospoda su se savjetovali i sagradili crkvu sv. Marije Močilske da ih čuva na putu i da im pruža sklonište od razbojnika.

logo-zlatan

Varaždinska 177a, 48000 Koprivnica

048665129, 048665150, 0981657992

hotelzlatan@gmail.com